Mi a MagMaxx gyümölcskristály?

A MagMaxx gyümölcskristály egy teljes mértékben ökológiai eredetű, vegyszerektől és szintetikus adalékanyagoktól mentes táplálékkiegészítő. A gyártása vákuumszárítással történik. A művelethez kizárólag friss, érett, vegyszermentes gyümölcsöket és zöldségeket használnak fel. Érdemes tudni továbbá, hogy a gyümölcskristály gluténmentes, cukor és laktózmentes.

Találatok száma: 26 darab
Akció MagMaxx Áldás gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Ér-Ted gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Ananász-Homoktövis gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Ari (antioxidáns) gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Citrom gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Fekete áfonya gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Fekete Bodza gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Fekete ribizli gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Gránátalma gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Grl Pwr gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Immunbomba gyermekeknek gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Immunextra gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Kiwis gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Koll-Maxx gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Málna gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Meggy gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Narancs gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Papaya gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Tőzegáfonya gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Vörös Szőlő gyümölcskristály 90g
Akció MagMaxx Zeller-S zöldségkristály 90g
Akció MagMaxx Napsugár gyümölcskristály 90g

Azért, hogy minél magasabb legyen a folyamat végén a kész gyümölcskristály tápértéke, a gyümölcsöket és zöldségeket közvetlenül szedés után szállítják a feldolgozás helyszínére, ahol először kiválogatják és feldarabolják, majd előemésztést végrehajtó baktériumokkal oltják be őket. A folyamat végén alacsony nyomás segítségével kristállyá alakítják a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek ezáltal megőrzik teljes tápértéküket. Ez azért lehetséges, mert a víz forráspontja a légnyomástól függ. Minél alacsonyabb a légnyomás, a víz forráspontja annál alacsonyabb  – ezért van az, hogy a magashegységekben a víz alacsonyabb hőfokon forr fel. A vákuumszárítás során a légtérben csökkentik a légnyomást, így a gyümölcsök víztartalma alacsony hőfokon elforr, miközben a tápértékük változatlan marad.

A kész kristályok emésztés nélkül, már a nyálkahártyán keresztül is fel tudnak szívódni, és a véráramba kerülve azonnal kifejteni a hatásukat a szervezetben, ezért kiválóan alkalmasak táplálékkiegészítőnek. A gyors felszívódás miatt a kristályok fogyasztása olyan emberek számára is ajánlott, akik emésztési nehézségekkel küzdenek, vagy betegség, elhúzódó kezelés miatt legyengültek. A gyümölcskristályokkal extra tápanyagokat tudnak bevinni a szervezetükbe úgy, hogy kevesebb energiát használnak fel az emésztésre. A gyümölcskristályokat táplálékallergiások és különleges étrendet követők is fogyaszthatják. Tejmentes, gluténmentes, cukormentes vagy vegán diétába is beilleszthetők, és teljesen adalékmentesek.