MagMaxx Immunbomba gyümölcskristály 150g

Szuperkoncentrátum az erős immunrendszerért

10 860 Ft
Elérhető  
Ingyenes kiszállítás BioBéla
Foxpost csomagpont vagy GLS házhozszállítás
3-5 munkanapon belül
Cikkszám: BB-679 Márka: Mag-Maxx Címkék: mag-maxx  gyümölcskristály  immunerősítő  gluténmentes  laktózmentes 

Sehogy se tudod rávenni a gyerekeidet, hogy sok zöldséget egyenek? Vagy neked sem sikerül minden nap elég gyümölcsöt enni, pedig tudod, hogy jót tenne a szervezetednek? Itt egy megoldás: gyümölcs- és zöldség-szuperkoncentrátumunk szuper ízletes, ezért akár desszertnek is adhatod gyerekeknek, miközben erősíted vele az egész családod immunrendszerét a piros bogyósgyümölcsök, a gyökérzöldségek, az ananász a homoktövis és az alma erejével.

Mentes

Mag-Maxx Immunbomba gyümölcskristály összetevők:

cékla, maltodextrin (kukoricából), áfonya, bodza, meggy, sárgarépa, ananász, szőlő, áfonya, feketeribizli, homoktövis, alma

Ajánlott adagolás:

  • Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál
  • gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva.

Akár fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.
A termék átmenetileg a tünetek felerősödését okozhatja.
Kérjük, tartsa be az adagolási mennyiséget!

Hogyan is született meg a MagMaxx termékcsalád?

Elsősorban környezetünk tisztasága, és az iránta való elkötelezettségünk vezérelt bennünket egy 100 százalékban ökológiai eredetű, vegyszermentes és szintetikus adalékanyagoktól mentes táplálékkiegészítő elkészítésére. Mi nem élünk a mesterséges eredetű vitaminok hatóerejével, mert hiszünk benne: annál ma sincs jobb számunkra, ami az anyaföldben megterem.

Mi a MagMaxx gyümölcskristály?

A MagMaxx gyümölcskristály egy teljes mértékben ökológiai eredetű, vegyszerektől és szintetikus adalékanyagoktól mentes táplálékkiegészítő. A gyártása vákuumszárítással történik. A művelethez kizárólag friss, érett, vegyszermentes gyümölcsöket és zöldségeket használnak fel. Hogy minél magasabb legyen a folyamat végén a kész gyümölcskristály tápértéke, a gyümölcsöket és zöldségeket közvetlenül szedés után szállítják a feldolgozás helyszínére, ahol először kiválogatják és feldarabolják, majd előemésztést végrehajtó baktériumokkal oltják be őket. A folyamat végén alacsony nyomás segítségével kristállyá alakítják a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek ezáltal megőrzik teljes tápértéküket. Ez azért lehetséges, mert a víz forráspontja a légnyomástól függ. Minél alacsonyabb a légnyomás, a víz forráspontja annál alacsonyabb  – ezért van az, hogy a magashegységekben a víz alacsonyabb hőfokon forr fel. A vákuumszárítás során a légtérben csökkentik a légnyomást, így a gyümölcsök víztartalma alacsony hőfokon elforr, miközben a tápértékük változatlan marad.
A kész kristályok emésztés nélkül, már a nyálkahártyán keresztül is fel tudnak szívódni, és a véráramba kerülve azonnal kifejteni a hatásukat a szervezetben, ezért kiválóan alkalmasak táplálékkiegészítőnek. A gyors felszívódás miatt a kristályok fogyasztása olyan emberek számára is ajánlott, akik emésztési nehézségekkel küzdenek, vagy betegség, elhúzódó kezelés miatt legyengültek. A gyümölcskristályokkal extra tápanyagokat tudnak bevinni a szervezetükbe úgy, hogy kevesebb energiát használnak fel az emésztésre. A gyümölcskristályokat táplálékallergiások és különleges étrendet követők is fogyaszthatják. Tejmentes, gluténmentes, cukormentes vagy vegán diétába is beilleszthetők, és teljesen adalékmentesek.

Értékelések

A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezz be!